Serverul a fuzionat. Detalii pe forum.b-zone.ro/fuziune

Factions

News Reporters
Applications: Closed
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 5

Click to access News Reporters Forum

Click to access Peaceful Factions General Rules

 

News Reporters este o facțiune pașnică cu sediul în vestul orașului Las Venturas, în zona ,,The Big Ear’’. Reporterii noștri sunt bine pregătiți pentru informarea cât mai corectă și precisă a jucătorilor de zi cu zi, astfel redactarea ziarelor, publicarea știrilor de ultim moment și interviurile făcând parte din activitatea zilnică a unui reporter.

De-a lungul timpului, jucătorii și-au arătat respectul față de facțiune, deoarece au fost satisfăcuți de serviciile noastre de înaltă calitate. Munca în echipă, respectul de sine, ambiția, implicarea, bunul simț, dar mai ales, creativitatea si cunoașterea gramaticii limbii reprezentative țării noastre, și anume limba română, sunt calitățile pe care le dobândesc reporterii.

Dorim ca potențialii noștri recruți să fie receptivi pe tot parcursul perioadei de teste, să fie foarte atenți la comportament și la modul în care vorbesc cu ceilalți. De asemenea, toți aplicanţii au nevoie, obligatoriu, de principiile de bază ale facțiunii: respectul, maturitatea, atenția, lipsa de orgoliu, capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical, principii fără de care nu poți deveni un membru all facțiunii.